Παπανδρέου: “Αδιέξοδη η πολιτική της ΝΔ”

default image

Βρίσκομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Αχαΐα. Θα έχουμε σίγουρα μια εποικοδομητική συζήτηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας. Σκοπός μου είναι να φωτίσω τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας σήμερα και πρώτα απ’ όλα την αδιέξοδη πολιτική της Ν.Δ., μιας παράταξης που μόλις εκλέχτηκε, αλλά βρίσκεται ήδη σήμερα σε μια μεγάλη εσωτερική κρίση λόγω της αδιέξοδης πολιτικής της“, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, στην Πάτρα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, είπε ότι στη συζήτηση με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έχει επίσης την ευκαιρία να φωτίσει ” τις απαραίτητες τομές και αλλαγές που το δικό μας κόμμα χρειάζεται για να είμαστε έτοιμοι, δυναμικοί για να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα, να φτιάξουμε ένα κοινωνικό κράτος που διασφαλίζει ποιοτικά δημόσια αγαθά, στην Παιδεία, την Υγεία και την Πρόνοια, αλλά και που θα στρέψει την αναπτυξιακή μας πορεία σε ένα άλλο πρότυπο περιφερειακής ανάπτυξης, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον, ποιοτική, θα δίνει δουλειές και θα συνδέεται με την αξία που πρέπει να έχουν τα ελληνικά προϊόντα και οι υπηρεσίες“.

Σκοπός μου είναι πάντα να είναι αυτός ο διάλογος παραδειγματικός και να συνάδει ακριβώς με τις αξίες και τις παραδόσεις του Κινήματός μας, με τη δημοκρατική μας παράδοση, αλλά και να μην τραυματίζει τις προσδοκίες και τις ελπίδες των μελών μας και των φίλων μας. Ακριβώς αυτό είναι το περιεχόμενο του διαλόγου, είναι η νέα εντολή για την 11η Νοεμβρίου, εντολή για μια νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ και μια νέα ελπίδα για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό“, κατέληξε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στην συνεδρίαση παρόντες ήταν επίσης οι βουλευτές Αχαΐας Απόστολος Κατσιφάρας και Κώστας Σπηλιόπουλος, ο δήμαρχος Πάτρας, Ανδρέας Φούρας και ο νομάρχης Δημήτρης Κατσικόπουλος.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα