Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, εγκληματική ομάδα ανηλίκων που διέπρατταν ληστείες και κλοπές, από οικίες και αυτοκίνητα στις περιοχές της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, στην Καλλιθέα στη Νέα Σμύρνη και το Παλαιό Φάληρο, 5 ανήλικοι μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαποί, ηλικίας από 14 έως 17 ετών. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται έξι συνεργοί τους.

Συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς τριών εκ των ανήλικων συλληφθέντων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Ειδικότερα, ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν ενωθεί και συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη ληστειών και κλοπών από οικίες και αυτοκίνητα στις περιοχές της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου.

ADVERTISING

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δύο ληστείες και 30 κλοπές από οικίες, γραφεία και αυτοκίνητα στις προαναφερόμενες περιοχές. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.