Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που το TEDxThessaloniki ξεκίνησε το ταξίδι του.

Εφέτος η διοργανωτική επιτροπή αποφάσισε να αλλάξουμε λίγο τη ρότα αυτού του ταξιδιού, δίνοντας νέες συντεταγμένες. Έτσι, μια μεγάλη καινοτομία και αλλαγή περιμένει το κοινό στο TEDxThessaloniki 2017. Θέλοντας να έρθουν κοινό και ομιλητές ακόμα πιο κοντά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον με πιο χαλαρή διάθεση, η ομάδα του TEDx έχει ετοιμάσει panel discussions που... θα συζητηθούν!

Πιο συγκεκριμένα, το 2ο session παίρνει, για πρώτη φορά στην ιστορία των TEDx events στη χώρα μας, νέα μορφή: Οι ομιλητές θα σας περιμένουν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνομιλήσουν με εσάς και να εκθέσουν τις απόψεις τους. Μέσα από αυτή τη νέα δράση, με χαρά θα ανακαλύψουμε νέα μονοπάτια και οπτικές που θα μας δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερη αγωνία για τις ομιλίες που θα ακολουθήσουν στο 3ο session!

Ελπίζουμε πως με τη φετινή καινοτομία μας, θα νιώσετε και εσείς το πάθος και την προσήλωση που έχει όλη η οικογένεια του TEDxThessaloniki για αυτό που θα παρουσιάσει και φέτος.

ADVERTISING

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να αγοράζετε το εισιτήριο σας, κάνοντας κλικ εδώ.

Σε λίγες ημέρες, όσοι προμηθευτείτε το εισιτήριο σας, θα ενημερωθείτε με νέο e-mail, ώστε να εγγραφείτε στα panel discussions που σας ενδιαφέρουν!

Inline Image

Ο πρώτος ομιλητής

Ο Μιχαήλ Λώλης γεννήθηκε το 1986 στα Ιωάννινα και μεγάλωσε σε ένα χωριό, δίπλα στη λίμνη, μαζί με τα τρία αδέρφια του. Στα 18 του ξεκίνησε σπουδές στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης και στη συνέχεια τοποθετήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα.

Στα 23 ξαναέδωσε Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασε στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, από όπου αποφοίτησε στα 26 του. Σήμερα είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση τους Δημόσιους Θεσμούς, έχοντας έτσι την δυνατότητα να εντρυφήσει στο επιστημονικό πεδίο του Δημοσίου και Ευρωπαϊκού Δικαίου και ειδικότερα στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Από το περασμένο έτος υπηρετεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας Αττικής.

Ο Μιχαήλ Λώλης είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών, που γκρέμισε τείχη μιλώντας ανοιχτά στη δουλειά του, σε ένα άκρως συντηρητικό περιβάλλον για την ομοφυλοφιλία και πόσο αναγκαία είναι η αποδοχή της κοινωνίας για τα ΛΟΑΔ άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TEDxThessaloniki 2017