Αυτοί που επιτίθενται στη δικαιοσύνη δεν θέλουν να προχωρήσει η έρευνα για την υπόθεση Novartis, γιατί φοβούνται ότι θα συνδεθούν οι λίστες Λαγάρντ, Μπόργιανς και το ΚΕΕΛΠΝΟ, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο συντονιστής της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ,Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Υπογράμμισε ότι όσοι φωνάζουν θέλουν να κουκουλώσουν την υπόθεση.

Πρόσθεσε ότι το πολιτικό σύστημα που ευθύνεται για τα σκάνδαλα των προηγούμενων ετών, είναι το ίδιο που έφερε με νόμο τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Επισήμανε την ανάγκη των προστατευόμενων μαρτύρων για την αποκάλυψη σκανδάλων. Όταν υπάρχουν περίεργα τροχαία στην Αττική οδό, όταν δολοφονείται δημοσιογράφος, τότε ο προστατευόμενος μάρτυρας είναι αναγκαίος συμπλήρωσε.

ADVERTISING

alexiadis radio

Τόνισε ότι σκάνδαλα έχουν τον ίδιο παρανομαστή και οι υπάρχουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και οι διαδικασίες ώστε να φτάσουν οι Αρχές στους ενόχους.

Σημείωσε ότι όσοι ασκούν κριτική έχουν ευθύνη και υπενθύμισε ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στήριζαν κορυφαίο στέλεχος που σήμερα είναι στη φυλακή, λέγοντας πως οι αριθμοί που έχουν εντοπιστεί είναι τηλεφωνικοί αριθμοί και όχι τραπεζικοί.