“Θεωρώ ότι η εμμονή της Νέας Δημοκρατίας είναι επικίνδυνη, γιατί το να επιμένεις ενώ γνωρίζεις ότι τα τηλεφωνήματα γίνονται υπό κάποιες προϋποθέσεις, ξεπερνά την επιπολαιότητα και πηγαίνει στη σκοπιμότητα” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, σχολιάζοντας τη θέση της Νέας Δημοκρατίας η οποία ζητάει να τηλεφωνήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν για να διευθετηθεί το θέμα της σύλληψης των δύο Ελλήνων αξιωματικών.

Τόνισε, παράλληλα, όσον αφορά στο σημείο που βρίσκεται η υπόθεση αυτή, ότι “περιμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας που κάνει ο εισαγγελέας, έτσι ώστε να κάνει τις προτάσεις για το κατηγορητήριο στο δικαστήριο. Είμαστε εν αναμονή”.

ADVERTISING

Κατέληξε ότι “η Νέα Δημοκρατία έχει στρατηγικά αδιέξοδα, τα στρατηγικά αδιέξοδα εκφράζονται μέσα από τη μη συγκεκριμένη κατεύθυνση πολιτικής και στρατηγικής για τη χώρα και το επόμενο διάστημα, για τα πιο απλά ζητήματα. Οι κινήσεις δεν βλάπτουν την ίδια ή την κυβέρνηση αλλά την ίδια τη χώρα”.