Δοκιμή των σχολικών γευμάτων από βουλευτές στο εστιατόριο της Βουλής προκειμένου να πάψει η κριτική της αντιπολίτευσης περί «συσσιτίων» πρότεινε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

«Μία μέρα να φέρουμε στο εστιατόριο της Βουλής τα σχολικά γεύματα και να δοκιμάστε όλοι οι βουλευτές για να δείτε ότι δεν είναι συσσίτια» πρότεινε η κυρία Φωτίου σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται πρόταση νόμου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα και την ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες είχε καταγγείλει όσους βουλευτές της αντιπολίτευσης λοιδορούν τα σχολικά γεύματα και υποτιμούν το αντίμετρο της επέκτασής τους. «Το 50% των παιδιών ηλικίας από 6 έως 15 χρόνων θα έχουν σχολικά γεύματα. Μιλάμε, δηλαδή για 450.000 παιδιά. Ντροπή σας να λοιδορείτε τα σχολικά γεύματα! Εσείς οι πορφυρογέννητοι των Κολεγίων» είχε τονίσει χαρακτηριστικά η κυρία Φωτίου στην αντιπολίτευση.