Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και πολυβραβευμένες ηθοποιούς της γενιάς της. Και στα 72 της χρόνια, παραμένει άκρως εντυπωσιακή. Στην 90η απονομή των βραβείων Όσκαρ εμφανίστηκε εξαιρετικά κομψή και λαμπερή, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα φλας των φωτογράφων. Η ίδια όμως δεν δίστασε να μοιραστεί με τους φαν της "αποδείξεις" ότι χρειάστηκε πολλή δουλειά για αυτή την "οσκαρική" εμφάνιση.

Στην απονομή, η Μίρελ απένειμε μαζί με την εξίσου υπέροχη (στα 80 της) Τζέιν Φόντα το Όσκαρ α΄ γυναικείου ρόλου, ενώ συμμετείχε και σε ένα χιουμοριστικό σκετς της τελετής, κάνοντας το κορίτσι που παρουσιάζει το δώρο που θα έπαιρνε ο νικητής με τον συντομότερο ευχαριστήριο λόγο: Ένα τζετ σκι.

Δυο μέρες μετά την απονομή, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε δύο σέλφι με τους φίλους της στο Instagram, δείχνοντας το πριν και το μετά της μεταμόρφωσής της. Φρόντισε μάλιστα να συμπεριλάβει και το "επιτελείο" της, τουτέστιν κομμωτή, μακιγιέζ και στυλίστα.

Όλοι πάντως συμφώνησαν στο τέλος ότι και πριν και μετά, με ή χωρίς μακιγιάζ, η Έλεν Μίρεν είναι σήμερα μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές ηθοποιούς.

ADVERTISING

Inline Image

Inline Image