Η μικρότερη από τις αδελφές Καρντάσιαν απέδειξε με την εγκυμοσύνη της και τη γέννηση της κόρης της ότι αν θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό, μπορείς να το κάνεις. Έκτοτε μάλλον αποφάσισε να "ρεφάρει", παρουσιάζοντας όλο και πιο συχνά στιγμιότυπα από την ομολογουμένως πανέμορφη κορούλα της

Η 20χρονη Kylie Jenner έφερε στον κόσμο την μικρή Στόρμι την 1η Φεβρουαρίου, καταφέρνοντας κάτι που πολλοί θεωρούσαν ακατόρθωτο για την οικογένεια Καρντάσιαν: Να κρατήσει μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Μετά τη γέννηση της μικρής, ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός με ένα βίντεο, για να ακολουθήσει λίγο καιρό αργότερα και μία φωτογραφία με το χεράκι της, προς τέρψη και ικανοποίηση των εκατομμυρίων φίλων της στα social media.

Το Σάββατο, η μικρότερη των Καρντάσιαν μας παρουσίασε για πρώτη φορά το πρόσωπο της Στόρμι, με αφορμή την συμπλήρωση ενός μήνα από τη γέννησή της, συνοδεύοντάς την με μια λεζάντα που υποδεικνύει μια κλασική και υπερήφανη "χαζομαμά": "Ομορφο κορίτσι μου".

ADVERTISING

Όπως ήταν επόμενο, στα social media επικράτησε χαμός...

Inline Image