Εχοντας φρέσκια την επιτυχία της νέας της ταινίας "Red Sparrrow", η Τζένιφερ Λόρενς παρουσίασε στην 90η απονομή των βραβείων Όσκαρ το βραβείο του α΄γυναικείου ρόλου μαζί με την Τζόντι Φόστερ. Στο ενδιάμεσο, η 27χρονη σταρ μοιάζει να διασκέδασε με τη ψυχή της την ώρα της απονομής, χαρίζοντας μερικά από τα πιο αυθόρμητα φωτογραφικά στιγμιότυπα στους φωτογράφους.

Η ίδια παραδέχθηκε πρόσφατα ότι μέθυσε και έχασε τον έλεγχο στη διάρκεια ενός πάρτι για την προώθηση του "Red Sparrow".

Inline Image

Στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ εμφανίστηκε απαστράπτουσα όπως πάντα μέσα στο ολόχρυσο Dior σύνολό της, ενώ λίγο αργότερα παρουσίασε το Όσκαρ α΄γυναικείου ρόλου μαζί με την Τζόντι Φόστερ που περπατούσε με πατερίτσες, κάνοντας χιούμορ ότι της έβαλε "τρικλοποδιά" η... Μέριλ Στριπ.

ADVERTISING

Inline Image

Συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, εργασία και χαρά ταυτόχρονα, η Τζένιφερ Λόρενς, ήπιε ένα ποτηράκι λευκό κρασί, ίσως και μερικά παραπάνω. Και στα εμβόλιμα διαφημιστικά διαλείμματα της τελετής, έκοβε βόλτες μέσα στο θέατρο χαιρετώντας φίλους, συναδέλφους και γνωστούς, από την Μέριλ Στριπ, μέχρι στον Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον "βετεράνο" Κρίστοφερ Πλάμερ.

Inline Image

Όταν δε έπρεπε να βρει επειγόντως μια θέση να κάτσει πριν αρχίσει ξανά η μετάδοση της τελετής, δεν δίσταζε να χοροπηδάει πάνω στα καθίσματα, αδιαφορώντας για το αν θα τσαλακώσει την ακριβή τουαλέτα ή το... image της. Μέχρι που έκατσε δίπλα στην καλή της φίλη, την περσινή νικήτρια Έμα Στόουν, σχολιάζοντας παρέα όσα διαδραματίζονταν στη διάρκεια της απονομής.

jennifer

 

Inline Image