Η κόντρα της δημοσιογράφου Ελεονόρας Μελέτη με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon γνωστή και παλιά. Άλλωστε η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια του σταθμού δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία που φεύγει νύχτα από το κανάλι. Αυτή τη φορά όμως η δημοσιογράφος επέστρεψε στα "καρφιά" σε βάρος του καναλιού, αλλά και του διευθυντή του Μένιου Φουρθιώτη, με αφορμή την πρεμιέρα του Star Academy.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon έδωσε μια πρώτη ιδέα για το πώς θα είναι το σπίτι και το πλατό που θα φιλοξενήσουν τους παίκτες στο reality εγκλεισμού που αναμένεται να παρουσιάσει επί τέσσερις μήνες. Όπως είχαμε αναφέρει και πριν από μερικές ημέρες, η απόφαση του ΣΚΑΙ να επεκτείνει τις ημέρες προβολής του Survivor και την Πέμπτη, οδήγησε τον σταθμό να μετακινήσει με τη σειρά του τη μεγάλη πρεμιέρα για την Παρασκευή. Σε κάθε περίπτωση, στο χθεσινό πρόγραμμα είδαμε τρεις παίκτες να τραγουδούν και μια σειρά από παρουσιαστές του σταθμού να παρουσιάζουν τους χώρους του Star Academy. Και... ες αύριον τα σπουδαία.

Μελέτη

ADVERTISING

 

Την ώρα που το Epsilon πρόβαλε το συγκεκριμένο kick off του Star Academy, η Ελεονόρα Μελέτη σχολίαζε από το αγαπημένο της twitter. "600τμ σπιτι?Πρεμιερα κεντρικου δελτιου το 2015 κ δεν ειχα 12τμ ετοιμο το πλατω κ μετα ρωτατε γιατι εστελνα εξωδικα? Να γιατι" έγραψε θυμίζοντας την πρωταρχική διαμάχη με τον σταθμό, η οποία και αφορούσε στις εργασίες για τα σκηνικά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που παρουσίαζε. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός πως επιστράτευσε ένα ιδιαίτερα άσχημο hashtag για να συνοδεύσει το post της.