Το Μάντσεστερ θα πλημμυρίσει από καλλιτέχνες, μουσικές και κόσμο την Κυριακή 4 Μαΐου, σε μια εκδήλωση με πρωτοβουλία της Ariana Grande, στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης του Μάντσεστερ. Σε μια ένδειξη αλληλεγγύης και ενότητας, ο Robbie Williams αποφάσισε να συναντήσει ξανά επί σκηνής τα υπόλοιπα μέλη του boyband μέσω του οποίου έγινε διάσημος. Έτσι οι Take That θα εμφανιστούν πλάι στις δεκάδες των καλλιτεχνών που είπαν το Ναι, στο One Love Manchester.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα, ο Williams θα ανέβει αρχικά στη σκηνή μόνος, πριν επανενωθεί με τους υπόλοιπους του γκρουπ σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Στην μακροσκελή λίστα της συναυλίας περιλαμβάνονται επίσης οι Usher, Pharell Williams, Katy Perry, Justin Bieber, Miley Cyrus, Coldplay, The Black Eyed Peas κα.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία βγήκαν σε προπώληση το πρωί της Παρασκευής και εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις έξι λεπτά. Ωστόσο οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης έσπευσαν να ανακοινώσουν πως θα υπάρχουν επιπλέον δωρεάν εισιτήρια για εκείνους που είχαν παρακολουθήσει τη συναυλία της Ariana Grande το βράδυ της επίθεσης.

ADVERTISING

AP Photo/Guillermo Arias