Του Θανάση Πατσαβού

Τρεις μήνες απομένουν περίπου μέχρι την έναρξη του 7ου (και προτελευταίου) κύκλου του «Game of Thrones», που ξεκινά στις 16 Ιουλίου.

Και μπορεί το πρώτο promo που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό να μας άνοιξε την όρεξη, όμως ελάχιστα ικανοποίησε την περιέργειά μας για μια πρώτη γεύση από τη νέα σεζόν, η οποία θα αποτελείται από επτά επεισόδια.

Ευτυχώς, μια σειρά από φωτογραφίες δημοσιεύτηκε μόλις, αναλαμβάνοντας να καλύψει το κενό και να μας δώσει μερικές πρώτες εικόνες από τα όσα θα δούμε προσεχώς. Και σ' αυτές βρίσκουμε σχεδόν όλους τους βασικούς πρωταγωνιστές και διεκδικητές του πολυπόθητου θρόνου, αλλά και μερικούς πολυαγαπημένους δευτερεύοντες χαρακτήρες, όπως για παράδειγμα την τρομερή Λιάνα Μόρμοντ.

ADVERTISING

Inline Image

Τίποτα δεν μας ευχαριστεί περισσότερο, όμως, κάνοντας λίγο πιο υποφερτή την αναμονή, από το απολαυστικό ενσταντανέ του Τόρμουντ να κάνει για άλλη μια φορά τα γλυκά μάτια στην Μπρίεν της Ταρθ, αναζωπυρώνοντας το βασανιστικό ερώτημα που ταλανίζει τους φαν της σειράς (μερικούς ίσως περισσότερο από το ποιος θα καθίσει στον σιδερένιο θρόνο): θα ευοδωθεί άραγε ποτέ το πολυαναμενόμενο ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες;

Αυτά και άλλα ερωτήματα περιμένουν απαντήσεις στον έβδομο κύκλο του «Game of Thrones». Μέχρι τότε δείτε όλες τις πρώτες φωτογραφίες παρακάτω.

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ FLIX.GR:

Sit down. Πρώτο promo για τον 7ο κύκλο «Game of Thrones»
Game of Thrones supercut: γιατί ο Τίριον Λάνιστερ είναι ο βασιλιάς... της ατάκας
O Εντ Σίραν, το spin-off και όσα αποκάλυψαν οι δημιουργοί του «Game of Thrones» λίγο πριν το μεγάλο φινάλε