Viral έγινε η σνομπ απάντηση του Robert Smith, των Cure σε δημοσιογράφο

Viral έγινε η σνομπ απάντηση του Robert Smith, των Cure σε δημοσιογράφο
Robert Smith APimages

Viral έχει γίνει το σχόλιο που έκανε ο Robert Smith σε μία ενθουσιώδη Αμερικανίδα δημοσιογράφο όταν εκείνη επιχείρησε να πάρει δηλώσεις από τον διάσημο ροκ σταρ σχετικά με την πρόσφατη ένταξη της μπάντας Cure στο Rock and Roll Hall of Fame.

Ο Robert Smith και η παρέα του παρευρέθησαν στο Rock and Roll of Fame, την περασμένη Παρασκευή, ως τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς.

Όταν ο Smith βρέθηκε στο κόκκινο χαλί, στο Μουσείο της Νέας Υόρκης τον περίμενε η νεαρή δημοσιογράφος, Κάρι Κίγκαν, φανερά ενθουσιασμένη για την καθιερωμένη συνέντευξη .

Η δημοσιογράφος έδειχνε να ξεχειλίζει από ενθουσιασμό σε αντίθεση με τον frontman των Cure με το βλοσυρό ύφος και τη χαλαρή διάθεση.

Robert Smith APimages

Η συνομιλία τους σίγουρα την απογοήτευσε με την κοπέλα να προσπαθεί να του πάρει μία χαρούμενη δήλωση και εκείνον να δίνει την πιο αδιάφορη και “βρετανική” απάντηση που μπορούσε. Ο διάλογος είχε ως εξής:

“Συγχαρητήρια στους Cure, τα νέα μέλη του Rock & Roll Hall of Fame από το 2019! Είσαι τόσο ενθουσιασμένος όσο είμαι εγώ;” ρωτάει η Κάρι Κίγκαν με χαρά όλο προσμονή, για να λάβει την εξής απάντηση από τον ανέκφραστο Smith:

“Κρίνοντας από αυτό που ακούω, όχι”.

“Ωχ όχι, τι θα κάνουμε γι’ αυτό”, λέει η δημοσιογράφος, φανερά παγωμένη και αμήχανη.

Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε στον ενθουσιασμό, είναι λίγο νωρίς ακόμα, δεν είναι;” απαντά ο Σμιθ

Η συνομιλία αυτή έχει γίνει viral και οι υποστηρικτές της γνωστής μπάντας δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τον Σμιθ, ο οποίος φαίνεται να διατηρεί αυθεντική την γκοθ εικόνα του και δεν να εντυπωσιάζεται καθόλου από τη δημοσιότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα